Denizli Ticaret Borsası İlkokulu

Vizyon: Okulda öğrenme temel ihtiyaçtır. Okulda her veli,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmektedir. Okulda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır. Okulda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmaktadır.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı çağdaş ve kültürlü, teknolojik yeniliklerle uyumlu, bilinçli ve özgüvene sahip, hoşgörülü, yardımsever, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sorumluluk sahibi insan olarak yetiştirmek, öğrencilerin bilgili, becerikli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, öğrencilere 21.yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: SABAH : 08:30 - 12:25 ÖĞLE : 13:15 - 14:50
Isınma: DOĞALGAZ ISITMALI
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2582662099

Belgegeçer - (258) 266 2099

WEB - https://ticaretborsasiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ZEYTİNKÖY MAH. VATAN BUL. NO: 42 PAMUKKALE / DENİZLİ

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Vatan Bulvarı Yıldırım Bayezit Caddesi No: 42 PAMUKKALE-DENİZLİ

Adres - ZEYTİNKÖY MAH. VATAN BUL. NO: 42 PAMUKKALE / DENİZLİ

Ulaşım Denizli´yi Antalya´ya ve Muğla´ya bağlayan eski anayol üzerinde Vatan Bulvarı olarak ifade edilen cadde üzerinde yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Denizli-Merkez-Çınar Meydanı´na Uzaklığı: 5 km.